DDCgroup Logo

Vizlib.Redefine Qlik Sense

Meer inzicht, vertrouwen en controle over jouw data. Versnel BI implementaties en resultaten met zinvolle inzichten in jouw metadata.


Meer weten?

Geavanceerde opties.

De kracht van Qlik maar dan nog een stap verder! Vizlib biedt geavanceerde Qlik Sense extensies waarmee dashboards nog krachtiger worden. Met Vizlib verhoog je de gebruikersadoptie terwijl talloze ontwikkeluren worden bespaard

Als technologie partners waarborgen Qlik en Vizlib dat de extensies in iedere software release goed werken.

  • Finance report - voor P&L en balance sheets
  • Library - met ruim 20 visualisaties zoals Sankey chart, KPI designer en scatter plots
  • Self-service - met onder meer de selection bar en custom report
  • Gantt chart - voor een ongekende visuele planning ervaring
  • Collaboration - stimuleer interactie met collega’s binnen Qlik Sense
  • Write back – pas data aan tijdens het analyseren

Finance.

Net zo eenvoudig als Excel, maar dan krachtiger

Maak winst/verlies en balans rapportages volgens industriestandaarden en de wensen van CFO’s. Verbeter financiële rapportages met meer visuele kracht, zonder afhankelijk te zijn van een ontwikkelaar of IT-ondersteuning. Praktische, kant-en-klare sjablonen versnellen de ontwikkeling en geven gebruikers de vrijheid om zich op de cijfers te concentreren. Bovendien zijn de rapporten met een gestandaardiseerd script gemakkelijk te onderhouden en bij te werken naarmate het bedrijf groeit - versterk je financiële beheersing zonder IT-middelen te belasten.

Finance
Library

Library.

Meer power in dashboards

Vizlib Library is ontworpen met de zakelijke gebruiker in gedachten en helpt organisaties de angst voor gegevens te overwinnen. Geavanceerde mogelijkheden zijn out-of-the-box beschikbaar waardoor analisten complexe informatie voor iedereen toegankelijker kunnen maken. Door gebruik te maken van de no-code-aanpak en intuïtieve gebruikerservaring, kunnen BI-teams talloze ontwikkelingsuren besparen.

Self-service.

Voeg meer flexibiliteit toe

Vizlib Self-Service stelt jouw organisatie in staat om alle soorten gebruikers, van grotendeels niet-technische mensen tot super-users, hun gegevens onafhankelijk te verkennen en sneller zinvolle inzichten te ontdekken. Minder afhankelijkheid van IT, meer bruikbare inzichten in de hele organisatie.

Self-service
Gantt

Gantt.

Je planning in de versnelling

Met Vizlib Gantt kun je jouw processen plannen, organiseren en visualiseren in Qlik Sense. Vizlib Gantt is ongelooflijk intuïtief en zit boordevol geavanceerde mogelijkheden om je te helpen projecten op schema te houden, resources te optimaliseren en nauwkeurig te voorspellen.

Collaboration.

Meer actie in analytics

Vizlib Collaboration is een uitgebreide samenwerkingsmodule voor Qlik Sense. Het is ontworpen om data-analyses te ondersteunen met teamdiscussies en het delen van realtime inzichten. Met de mogelijkheid om data terug te schrijven kun je verder gaan dan alleen rapporteren: je kunt nu tevens de analytische lus sluiten met gegevensbewerking.

Collaboration

Meer weten?

Neem dan nu contact op met Hans

Of laat je emailadres achter, dan nemen wij contact met jou op.

Contact
Hans Giesbers
Hans Giesbers
Relatiemanager
+31 (0)6 20 488531