Qlik

Binnen een organisatie wordt er vaak gebruik gemaakt van diverse systemen binnen het bedrijfsproces. Deze systemen zorgen voor een grote hoeveelheid data. De data kan belangrijke informatie en inzichten opleveren voor het bedrijf. Qlik Sense is een analyseplatform die organisaties helpt om snelle, betere en diepere analyses te kunnen doen met de data uit uw bedrijf. Het is een oplossing die in staat is om eenvoudig te rapporteren en dynamische dashboard te ontwikkelen.

Qlik Logo

De unieke Associative Engine van Qlik zorgt ervoor dat alle data uit uw organisatie samen gebracht kan worden in één applicatie, dit zorg voor nieuwe informatie en zinvolle inzichten uit grote hoeveelheden data. Hierdoor worden er verbindingen gemaakt tussen de verschillende informatiesystemen binnen het bedrijf en op basis hiervan kunnen er belangrijke beslissingen gemaakt worden.

De unieke Associative Engine zorgt ervoor dat alle data uit uw organisatie samen gebracht kan worden, dit zorg voor nieuwe informatie en zinvolle inzichten uit grote hoeveelheden data. Complexe problemen binnen een organisatie kunnen gemakkelijker opgelost worden doordat de informatie snel gevisualiseerd kan worden.

Het is bij Qlik ook mogelijk om alle medewerkers ook toegang te geven tot de informatie. Op deze manier is de applicatie zinvol voor de gehele organisatie en kan iedereen een analyse doen en rapportages maken op zijn/haar geschikte informatie.