DDCgroup Logo

Uren Boeken.

Perfecte tool.

Uren registratie software is waarschijnlijk één van de minst favoriete software tools. Je bent klaar voor het weekend, maar moet nog even snel je uren boeken. En dat duurt altijd langer dan je wilt. De meeste tools zijn zo universeel toepasbaar, dat er allerlei onnodige features in zitten die het voor de gebruiker niet eenvoudiger maken. Bovendien is veel van dergelijke software duidelijk niet ontworpen met gebruiksvriendelijkheid als uitgangspunt.

Ook binnen DDC hebben wij deze frustratie ervaren. We hebben de afgelopen jaren diverse standaard tools gebruikt, maar bij geen enkele tool waren we echt enthousiast over het gebruik ervan. En wat doe je dan, als je beschikt over “top of the bill” ontwerpers en ontwikkelaars? Juist, zelf de perfecte tool bouwen.

Eenvoudig in gebruik.

Inmiddels wordt deze software volop gebruikt en is iedereen enthousiast. De vormgeving is strak en simpel. Ook heb je geen muisklik of toetsaanslag te veel nodig om je uren te kunnen boeken. Enkel het invullen van een aantal in de juiste cel is voldoende: opslaan gebeurt direct, zonder nog op een knop te klikken. En mocht je op veel projecten tegelijk werken: gewoon een deel van de klant- of projectnaam intypen en de projectenlijst wordt gefilterd.

Aan de achterkant hebben we gezorgd voor een flexibele rapportage tool. En indien gewenst zijn de rapportagemogelijkheden nog uit te breiden met interactieve Qlik Sense dashboards. Na rapportage en goedkeuring, kunnen in het systeem gelijk de facturen worden gegenereerd.

De door ons ontwikkelde tool is ook voor jouw bedrijf beschikbaar. Klagen je medewerkers over omslachtig invoeren van gewerkte uren, of mis je inzicht in het resultaat? Dan geven we jou graag een demonstratie van de mogelijkheden.

Meer weten?

Neem dan nu contact op met Maurice

Of laat je emailadres achter, dan nemen wij contact met jou op.

Contact
Maurice Gelden
Maurice Gelden
Consultant
Hans Giesbers
Hans Giesbers
Relatiemanager
+31 (0)6 20 488531