DDCgroup Logo

SAP.

In 2007 zijn we DDC met 15 consultants gestart, als een 100% SAP bedrijf dat zowel SAP consulting als SAP Partner SAP R/3 software leverde. Onze consultants werden ingezet van ABAP tot functionele consulting en van project- & programma management tot SAP Basis.

Trouw aan SAP.

Hoewel wij onze dienstverlening en software partnerships in de loop van de tijd enorm hebben uitgebreid, zijn we nog steeds trouw aan en actief in SAP. Nu voornamelijk als functionele consultants en project- & programmamanagers. SAP blijft belangrijk voor onze klanten en daarom tevens voor ons. We kunnen als SAP partner ook SAP software en oplossingen aan onze klanten aanbieden. Onze langdurige ervaring en brede kennis helpt ons ook bij het leveren van de overige oplossingen. Veel van onze klanten gebruiken SAP en vaak moet data uit SAP worden ontsloten of teruggeplaatst. Om dat te kunnen is nu eenmaal naast de oplossing die geleverd wordt, diepgaande kennis en ervaring van SAP nodig. En die hebben wij.

SAP S/4HANA migraties.

Met de diverse DDC onderdelen zijn we uitstekend gepositioneerd om onze klanten te helpen met de migratie naar SAP S/4HANA. We hebben daar een aanpak en oplossing voor ontwikkeld om onze klanten met zo weinig mogelijk risico en met een zo goed mogelijk resultaat naar HANA te migreren. We hebben alles in huis. Als eerste uiteraard onze SAP kennis. Zonder deze kennis is een migratie nu eenmaal onmogelijk.

Met onze INDIGO applicatie brengen we het data landschap van de huidige en toekomstige omgeving gedetailleerd in kaart. Daarmee hebben we niet alleen een Data Governance en data quality model van de toekomstige omgeving beschikbaar; het stelt ons ook in staat om een succesvolle datamigratie voor te bereiden en uit te voeren, inclusief een opschoning voorafgaand aan de migratie zelf. Om zo te kunnen beginnen met een schone lei.

SAP heeft een hechte relatie met Mendix ontwikkeld, waardoor Mendix volledig integreert met en in dezelfde omgeving functioneert als SAP. Het is de doelstelling van SAP om geen tot weinig maatwerk in SAP S/4HANA te ontwikkelen en dat juist te doen in Mendix. DDC kan als partner van Mendix met zijn kennis en ervaring ook dit deel van het project aan.

Als laatste gebruiken we Qlik als visualisatie omgeving; niet alleen om de voortgang en resultaten te monitoren, maar vooral voor het opschonen en verhogen van de kwaliteit van de uiteindelijke data.

We hebben alle kennis, ervaring en software in huis om jou succesvol over te brengen naar SAP S/4HANA.

Meer weten?

Neem dan nu contact op met Hans

Of laat je emailadres achter, dan nemen wij contact met jou op.

Contact
Hans Giesbers
Hans Giesbers
Relatiemanager
+31 (0)6 20 488531