DDCgroup Logo

Remote Devops Team.Ontwikkelteam op afstand

Het vinden van goede software ontwikkelaars is niet gemakkelijk. Zeker in Nederland wordt het tekort aan universitair geschoolde ontwikkelaars steeds groter. Steeds meer bedrijven wijken daarom uit naar het buitenland. In Oost-Europa, maar ook in India en China zijn Information Technology studies veel populairder dan in Nederland, waardoor daar wel voldoende goed gekwalificeerd personeel te vinden is.

Oost-Europa.

DDC heeft bewust gekozen voor ontwikkelteams in Oost-Europa. Ten opzichte van de meer oostelijk gelegen landen biedt Oost-Europa voordelen m.b.t. tijdsverschil en reistijd, maar ook zeker omdat de cultuurverschillen veel kleiner zijn.

Het Engels taalgebruik is van een hoger niveau en daardoor begrijpen we elkaar beter en dat is van essentieel belang om goede software te kunnen bouwen. We hebben deze activiteiten ondergebracht in ons label Plava.

Ontwikkelaars.

Onze ontwikkelaars en testers (we beschikken over aparte test teams) zijn geselecteerd op hun kennis en de geleverde kwaliteit. Bovendien zijn ze gewend om samen te werken met westerse bedrijven. Wij werken al meer dan 12 jaar met deze ontwikkelaars, en dat heeft al vaak geleid tot mooie resultaten.

Mogelijkheden.

Veel van onze klanten kiezen voor het realiseren van software op projectbasis, waarbij DDC de regie voert en verantwoordelijk is voor het resultaat. Maar als je binnen jouw bedrijf beschikt over de capaciteit en kennis om direct een ontwikkelteam aan te sturen, dan zijn onze ontwikkelaars ook daarvoor beschikbaar. Een tussenvorm waarbij wij een ontwikkelteam ter beschikking stellen inclusief een Nederlandse projectmanager is ook mogelijk.

Wij kunnen ontwikkelcapaciteit aanbieden die past bij jouw behoefte: inhuur van individuele ontwikkelaars, of van een compleet team (inclusief projectmanager en testers). Devops, Agile of waterval aanpak. De nadruk ligt bij ons op C#.NET of Java ontwikkeling, uiteraard aangevuld met de benodigde ervaring op het gebied van front-end ontwikkeling en databases.

Meer weten?

Neem dan nu contact op met Maurice

Of laat je emailadres achter, dan nemen wij contact met jou op.

Contact
Maurice Gelden
Maurice Gelden
Consultant
Hans Giesbers
Hans Giesbers
Relatiemanager
+31 (0)6 20 488531