DDCgroup Logo

Qlik Data Extractor.

Qlik basis.

DDC is al sinds 2010 partner van Qlik. We passen Qlik en al zijn producten toe bij onze klanten om inzicht te bieden in informatie. Met Qlik is het mogelijk om eenvoudig data uit diverse bronnen te verzamelen en deze op een interactieve manier inzichtelijk te maken. Hierbij kan de gebruiker tevens grasduinen door de data door het associatieve karakter van Qlik.

Aanvullende opties.

In sommige gevallen zou je de data die in Qlik beschikbaar is ook op een andere manier willen gebruiken:

  • Omdat je een andere weergave wilt dan Qlik kan bieden. Een bijzonder design bijvoorbeeld.
  • In een andere applicatie met het Qlik dashboard als brondata. Waarom ingewikkelde interfaces maken tussen de databronnen en een applicatie als alle data al centraal beschikbaar is in Qlik.
  • Wanneer geen behoefte is aan de mogelijkheden van Qlik dashboards, maar je juist op een eenvoudige manier data aan een grote groep gebruikers ter beschikking wilt stellen.

Voor die situaties ontwikkelden wij de Qlik Data Extractor: een applicatie waarmee je als beheerder bepaalt welke data uit Qlik's associatieve ster-model aan andere applicaties ter beschikking wordt gesteld. Vervolgens is deze informatie via eenvoudig te gebruiken rest-interfaces op te vragen.

Op deze manier is de data eenvoudig beschikbaar in maatwerk-applicaties, maar ook RAD omgevingen als Mendix en Betty Blocks. En het mooie is: alle tools gebruiken dezelfde data. Een "Single Source of Truth".

Meer weten?

Neem dan nu contact op met Maurice

Of laat je emailadres achter, dan nemen wij contact met jou op.

Contact
Maurice Gelden
Maurice Gelden
Consultant
Hans Giesbers
Hans Giesbers
Relatiemanager
+31 (0)6 20 488531