Oplossingen.

Door slim gebruik te maken van de juiste tools en producten, zijn we in staat om goede oplossingen te bieden aan onze klanten. In het overzicht hieronder staan de producten waarvan wij implementatie partner zijn.
Onze inzichten en ervaringen leiden soms ook tot ontwikkeling van eigen producten, die we in de markt aanbieden. Deze beschrijven we onderaan deze pagina.

BI & Performance Management

Onze consultants ondersteunen u bij creëren en onderhouden van oplossingen voor business intelligence (analyse en rapportage) en corporate performance management. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de state-of-art producten van Qlik en Jedox en daaraan gerelateerde oplossingen zoals NPrinting, Geoanalytics en trueChart. Met behulp van de Associative engine van Qlik wordt data uit diverse systemen van uw organisatie inzichtelijk gemaakt. U kunt de data analyseren en visualiseren, zodat het omgezet kan worden naar waardevolle informatie en nieuwe inzichten.Met het innovatieve en volledig geïntegreerde Jedox platform kunt u snel, gemakkelijk en kost-efficiënt planningsoplossingen implementeren. Voorbeelden van toepassingen van Jedox zijn budgetteren, forecasten, S&OP-planning en target-setting. Jedox integreert het naadloos met bijvoorbeeld Qlik en PowerBI.

Software development

De software development afdeling van DDC is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van maatwerk software. We hanteren daarvoor diverse methoden en technieken: van gebruik van Rapid Application Development platforms (Mendix, Betty Blocks) tot ‘echt’ coderen in .Net of Java. Onze ervaring gecombineerd met uw wensen maakt dat we altijd de juiste oplossing kiezen die bij uw organisatie past.

Info sciences

Onze Information Scientists zorgen ervoor dat uw data weer de gevraagde informatie gaat leveren. U krijgt weer grip op uw (master)data en de governance daarvan. Door optimalisatie wordt uw informatie weer waardevol. De softwareoplossing Indigo brengt uw informatielandschap in kaart; waar en wanneer wordt welke informatie van welke data gemaakt. Maar ook welke data wordt niet of verkeerd gebruikt. Met het inrichten van de Governance structuur wordt ownership gecreëerd, waardoor de kwaliteit van de informatie verbetert.

QlikView

Guided analytics gebaseerd op de Qlik Associative Engine waarmee je alle data in elke richting kunt onderzoeken zonder data te missen of analyse-paden over te slaan.

trueChart

trueChart biedt de mogelijkheid voor aanvullende visualisaties en het kunnen toevoegen van commentaren in Qlik, Jedox, PowerBI en Excel. Bijzonder is de mogelijkheid om visualisaties volgens de IBCS standaard te tonen.

Jedox

Planningen, analyses en rapportages gemakkelijk, snel en kosteneffectief maken met het innovatieve, volledig geïntegreerde Jedox platform. Driver-based planning in een op Excel lijkende omgeving maar met de voordelen van Jedox.

Mendix

Mendix is een software development platform waarmee zonder programmeren (dus snel en flexibel) een compleet informatiesysteem kan worden ingericht.

Bettyblocks

Betty Blocks is een software development platform waarmee zonder programmeren (dus snel en flexibel) een compleet informatiesysteem kan worden ingericht.

Software op maat

Onze ontwerpers, ontwikkelaars en testers ontwikkelen software op maat. Dit doen we met behulp van talen en tools zoals Java, C#, NodeJs, Angular, React, Spring en .NET

Indigo

Met Indigo brengen wij het informatie landschap binnen uw bedrijf in kaart. Op drie niveaus leggen we alles vast over informatie, processen en verantwoordelijken (RASCI).

Producten

Soms hebben we zelf behoefte aan een oplossing die nog niet bestaat. Dan ontwikkelen we deze zelf. Op die manier zijn onderstaande producten ontstaan. Mocht u interesse hebben in gebruik van deze tools, laat het ons dan even weten.

Uren boeken

Dé tool voor uren-registratie die het de gebruikers makkelijk maakt. Snelheid, gemak en een goed design waren de belangrijkste uitgangspunten

Qlik Data Extractor

Maak Qlik data eenvoudig beschikbaar in andere toepassingen. Bijvoorbeeld in platforms als Mendix en Betty Blocks, of in een web-based dashboard.