Oplossingen.

Door slim gebruik te maken van de juiste tools en producten, zijn we in staat om goede oplossingen te bieden aan onze klanten. In het overzicht hieronder staan de producten waarvan wij implementatie partner zijn.
Onze inzichten en ervaringen leiden soms ook tot ontwikkeling van eigen producten, die we in de markt aanbieden. Deze beschrijven we onderaan deze pagina.

BI & Performance Management

Onze consultants ondersteunen u bij creëren en onderhouden van oplossingen voor business intelligence en corporate performance management. DDC gebruikt daarvoor de state-of-art producten van Qlik en Jedox en daaraan gerelateerde oplossingen zoals NPrinting, GeoAnalytics en trueChart.Met Qlik wordt data uit de systemen van uw organisatie omgezet naar informatie en kunt u deze informatie snel analyseren en rapporteren. Met het innovatieve en volledig geïntegreerde Jedox platform kunt u snel, gemakkelijk en kost-efficiënt plannings­oplossingen implementeren (bijvoorbeeld budget, forecast, S&OP-planning, etc.). Jedox integreert deze informatie vervolgens naadloos met bijvoorbeeld Qlik en PowerBI.

Software development

De software development afdeling van DDC is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van maatwerk software. We hanteren daarvoor diverse methoden en technieken: van gebruik van Rapid Application Development platforms (Mendix, Betty Blocks) tot ‘echt’ coderen in .Net of Java. Onze ervaring gecombineerd met uw wensen maakt dat we altijd de juiste oplossing kiezen die bij uw organisatie past.

Info sciences

Onze Info Scientists zorgen ervoor dat uw data de gevraagde en vooral juiste informatie gaat leveren. U krijgt weer grip op uw (master)data. Door optimalisatie wordt uw informatie weer waardevol. Wij zien het belang van goed master data management en information governance. Onze software­oplossing Indigo brengt uw informatie­landschap op eenvoudige wijze in kaart met onderlinge relaties tussen de niveaus van processen, informatie en data. Hiermee krijgt u een tool in huis waarmee u daad­werkelijk information governance kunt uitvoeren.

Alignment

Onze ervaren consultants helpen u bij het beheersen en verbeteren van de prestaties van uw onderneming. Zij ondersteunen u bij het realiseren van concrete business benefits door het optimaliseren van het samenspel tussen bedrijfs­processen, organisatie, techniek, informatie­(technologie) en mensen. Denk hierbij aan meetbare productie­verbetering, borging van kwaliteit en gedragen IT/IA-oplossingen.

QlikView

Analyses en rapportages maken, waarbij u alle data in elke richting kunt onderzoeken zonder data te missen of analyse-paden over te slaan (dankzij de beroemde Associative Engine van Qlik).

trueChart

trueChart biedt de mogelijkheid voor aanvullende visualisaties en het kunnen toevoegen van commentaren in Qlik, Jedox, PowerBI en Excel. Bijzonder is de mogelijkheid om visualisaties volgens de IBCS standaard te tonen.

Jedox

Planningen, analyses en rapportages gemakkelijk, snel en kosteneffectief maken met het innovatieve, volledig geïntegreerde Jedox platform. Driver-based planning in een op Excel lijkende omgeving maar met de voordelen van Jedox.

Mendix

Mendix is een software development platform waarmee zonder programmeren (dus snel en flexibel) een compleet informatiesysteem kan worden ingericht.

Bettyblocks

Betty Blocks is een software development platform waarmee zonder programmeren (dus snel en flexibel) een compleet informatiesysteem kan worden ingericht.

Software op maat

Onze ontwerpers, ontwikkelaars en testers ontwikkelen software op maat. Dit doen we met behulp van talen en tools zoals Java, C#, NodeJs, Angular, React, Spring en .NET

Indigo

Met Indigo wordt het informatie landschap binnen uw bedrijf in kaart gebracht. Op drie niveaus wordt alles vastgelegd over de informatie, processen en verantwoordelijken (RASCI).

vizlib

Vizlib biedt geavanceerde Qlik Sense extensies waarmee dashboards nog krachtiger worden zoals: Een modern Finance report voor P&L en balans sheetsRuim 20 pixel perfect visualizaties.

TimeXtender

Met Discovery Hub® van TimeXtender kunnen bedrijven een modern data-estate opbouwen door de overstap te maken naar een geïntegreerd platform voor databeheer dat tien keer snellere data-inzichten oplevert.

Producten

Soms hebben we zelf behoefte aan een oplossing die nog niet bestaat. Dan ontwikkelen we deze zelf. Op die manier zijn onderstaande producten ontstaan. Mocht u interesse hebben in gebruik van deze tools, laat het ons dan even weten.

Uren boeken

Dé tool voor uren-registratie die het de gebruikers makkelijk maakt. Snelheid, gemak en een goed design waren de belangrijkste uitgangspunten

Qlik Data Extractor

Maak Qlik data eenvoudig beschikbaar in andere toepassingen. Bijvoorbeeld in platforms als Mendix en Betty Blocks, of in een web-based dashboard.