Oplossingen.

Door slim gebruik te maken van de juiste tools en producten, zijn we in staat om goede oplossingen te bieden aan onze klanten. In het overzicht hieronder staan de producten waarvan wij implementatie partner zijn.
Onze inzichten en ervaringen leiden soms ook tot ontwikkeling van eigen producten, die we in de markt aanbieden. Deze beschrijven we onderaan deze pagina.

BI & Performance Management

Verkoop- en implementatiepartner voor BI (QlikView, Qlik Sense, TimeXtender, PowerBI en add-ons) en Corporate Performance Management (Jedox en Board)

Software development

Ontwerp en ontwikkeling van maatwerk software. Rapid Application Development (Mendix, Betty Blocks), Java, .NET, detachering.

Info sciences

Informatie- en Data Governance, Migraties, Master Data Management, Data kwaliteit, Business- en informatie-analyse.

Alignment

Performance verbetering door stroomlijnen processen, organisatie en techniek. Strategisch advies, Projectmanagement, Lifecycle management, Kwaliteitsborging.

QlikView

Analyses en rapportages maken, waarbij u alle data in elke richting kunt onderzoeken zonder data te missen of analyse-paden over te slaan (dankzij de beroemde Associative Engine van Qlik).

Node Graph

Nodegraph biedt een data intelligence platform waarmee u de data stromen van uw BI platform (Qlik, Tableau of Power BI) inzichtelijk maakt. Hiermee krijgt uw organisatie meer controle en vertrouwen in uw data.

Jedox

Planningen, analyses en rapportages gemakkelijk, snel en kosteneffectief maken met het innovatieve, volledig geïntegreerde Jedox platform. Driver-based planning in een op Excel lijkende omgeving maar met de voordelen van Jedox.

Mendix

Mendix is een software development platform waarmee zonder programmeren (dus snel en flexibel) een compleet informatiesysteem kan worden ingericht.

Bettyblocks

Betty Blocks is een software development platform waarmee zonder programmeren (dus snel en flexibel) een compleet informatiesysteem kan worden ingericht.

Software op maat

Onze ontwerpers, ontwikkelaars en testers ontwikkelen software op maat. Dit doen we met behulp van talen en tools zoals Java, C#, NodeJs, Angular, React, Spring en .NET

Indigo

Met Indigo wordt het informatie landschap binnen uw bedrijf in kaart gebracht. Op drie niveaus wordt alles vastgelegd over de informatie, processen en verantwoordelijken (RASCI).

vizlib

Vizlib biedt geavanceerde Qlik Sense extensies waarmee dashboards nog krachtiger worden zoals: Een modern Finance report voor P&L en balans sheetsRuim 20 pixel perfect visualizaties.

TimeXtender

Met TimeXtender kunnen bedrijven een modern data-estate opbouwen door de overstap te maken naar een geïntegreerd platform voor databeheer dat tien keer snellere data-inzichten oplevert.

Producten

Soms hebben we zelf behoefte aan een oplossing die nog niet bestaat. Dan ontwikkelen we deze zelf. Op die manier zijn onderstaande producten ontstaan. Mocht u interesse hebben in gebruik van deze tools, laat het ons dan even weten.

Uren boeken

Dé tool voor uren-registratie die het de gebruikers makkelijk maakt. Snelheid, gemak en een goed design waren de belangrijkste uitgangspunten

Qlik Data Extractor

Maak Qlik data eenvoudig beschikbaar in andere toepassingen. Bijvoorbeeld in platforms als Mendix en Betty Blocks, of in een web-based dashboard.

Contact.

 
Crown Business Center
Ericssonstraat 2
5121 ML  Rijen