DDCgroup Logo

Tip: Better Together - from design to maintenance

23 mei 2023

Na een succesvolle editie in 2022 is Better Together van de VNSG dit jaar terug en DDC is erbij! Op donderdag 1 juni 2023 zoomt het evenement in op de Supply Chain en alle processen die nodig zijn bij de productie van producten en processen. Ofwel: van ontwerp tot onderhoud.

Dit jaar maken wij deel uit van de programmering. We zijn niet alleen aanwezig met een stand in de algemene ruimte, maar DDC’er Jan Huijgers zal ook om 15.55 uur spreken over Integraal Data & Informatie Governance. Erg interessant, ook voor niet IT’ers. Bekijk hier het programma. Onze specialisten op het gebied van SAP, Qlik, Mendix en Informatie & Data Governance ontvangen je graag bij onze stand. We kijken uit naar een inspirerende middag.

Governance is complex, maar niet moeilijk.

Het evenement

Donderdag 1 juni

12.00 – 18.30 uur

Conference Center High Tech Campus

The Strip, High Tech Campus Eindhoven 1B

5656 AE EINDHOVEN

Goed om te weten: dit is een gratis evenement voor alle medewerkers van bedrijven die lid zijn van de VNSG. Het is eenmalig mogelijk om deel te nemen zonder lid te zijn. Ben je geïnteresseerd in dit evenement, maar ben je (nog) geen lid van de VNSG? Laat het de organisatie weten door een e-mail te sturen naar: bettertogether@vnsg.nl.

Terug

Gerelateerd nieuws

  • Even voorstellen: nieuwe DDC-er Anne

    3 mei 2021
    We stellen je voor aan onze nieuwe marketing manager: Anne Raijmakers!  “Ik ga de uitdaging met heel veel plezier aan en heb ontzettend veel zin om DDC te laten zien.” Anne gaat aan de slag met het organiseren van events, het opzetten van campagnes, het creëren van content en nog veel meer. Welkom bij DDC!
    Lees meer
  • ​Qlik award 'Best Business Solution' voor de Internal Control Monitor

    5 mei 2021
    Trots zijn wij op de erkenning vanuit Qlik voor onze Internal Control Monitor (ICM) oplossing. Interne controle is voor bedrijven van cruciaal belang om juist, volledig en tijdig de financiële cijfers te rapporteren, de activa te beschermen, mogelijke fraude op te sporen en de organisatiedoelstellingen te bereiken. DDC heeft vele jaren ervaring met interne controles gebundeld in een Qlik Sense oplossing: de Internal Control Monitor. De ICM ondersteunt de werkzaamheden van de F&A afdeling met activiteiten die tijdens de maand- en/of kwartaal- en/of jaarafsluiting uitgevoerd moeten worden. Controles die normaliter veel tijd en handwerk kosten. Door gebruik van de ICM wordt een groot deel van het handwerk weggenomen en worden de controles efficiënter uitgevoerd. Meer weten? Kijk dan hier: https://ddcgroup.com/internal-control-monitor Of neem contact op met: Christian Pilon via christian.pilon@ddcgroup.com | 06-12427161 Harry Hol via harry.hol@ddcgroup.com | 06-42773583
    Lees meer
  • Zoek & Win!

    12 mei 2021
    Vol trots presenteren we... onze nieuwe website, vol nieuwe inzichten! Om dit te vieren, willen we je uitnodigen om eens een uitgebreid kijkje te nemen. We hebben hier namelijk 3 gouden tickets verstopt. Vind jij ze allemaal, dan win je een heerlijke prijs! Hoe werkt het? Stuur ons alle drie de ticketlocaties naar anne.raijmakers@ddcgroup.com. Dit kan door middel van een omschrijving of screenshots. De afbeelding op deze nieuwspagina telt niet mee. Reageren kan tot en met 20 juni. Volg je ons al op LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ddcgroup? Bij meer dan 10 winnaars gaan we loten. De winnaars krijgen via LinkedIn of e-mail te horen dat zij gewonnen hebben. Veel plezier met de ontdekkingstocht!
    Lees meer