DDCgroup Logo

DDC 15 jaar

12 september 2022

DDC viert feest; het is ons 15-jarig jubileum! Op 1 juli 2007 startte DDC met een aantal enthousiaste SAP specialisten. In de afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een groep ervaren consultants die met een diversiteit aan expertises organisaties van A tot Z ondersteunt. De klant krijgt daardoor Next Level Insights en hier zijn wij trots op.

Naast onze consultants hebben onze klanten natuurlijk ook enorm bijgedragen aan waar wij nu staan. Deze groep van multinationals, overheden en het grotere MKB blijft zich uitbreiden. We werken voor mooie namen, zoals bijvoorbeeld Philips, Signify, Rijkswaterstaat, Kamera Express, Ministerie van Defensie, Rituals, Koninklijke Mosa, van Happen Containers, Van Mossel Autolease en veel meer bedrijven (bekijk hier onze klanten). Van BI-oplossingen tot Informatie & Data Governance en van Software Ontwikkeling tot Asset Management; wij helpen je graag om alles uit je data te halen.

Met ons leuke DDC-team gaan we graag door met de ondersteuning van interessante projecten. Op naar de volgende 15 jaar!

Namens heel DDC bedankt voor de afgelopen jaren!

Terug

Gerelateerd nieuws

 • Even voorstellen: nieuwe DDC-er Anne

  3 mei 2021
  We stellen je voor aan onze nieuwe marketing manager: Anne Raijmakers!  “Ik ga de uitdaging met heel veel plezier aan en heb ontzettend veel zin om DDC te laten zien.” Anne gaat aan de slag met het organiseren van events, het opzetten van campagnes, het creëren van content en nog veel meer. Welkom bij DDC!
  Lees meer
 • ​Qlik award 'Best Business Solution' voor de Internal Control Monitor

  5 mei 2021
  Trots zijn wij op de erkenning vanuit Qlik voor onze Internal Control Monitor (ICM) oplossing. Interne controle is voor bedrijven van cruciaal belang om juist, volledig en tijdig de financiële cijfers te rapporteren, de activa te beschermen, mogelijke fraude op te sporen en de organisatiedoelstellingen te bereiken. DDC heeft vele jaren ervaring met interne controles gebundeld in een Qlik Sense oplossing: de Internal Control Monitor. De ICM ondersteunt de werkzaamheden van de F&A afdeling met activiteiten die tijdens de maand- en/of kwartaal- en/of jaarafsluiting uitgevoerd moeten worden. Controles die normaliter veel tijd en handwerk kosten. Door gebruik van de ICM wordt een groot deel van het handwerk weggenomen en worden de controles efficiënter uitgevoerd. Meer weten? Kijk dan hier: https://ddcgroup.com/internal-control-monitor Of neem contact op met: Christian Pilon via christian.pilon@ddcgroup.com | 06-12427161 Harry Hol via harry.hol@ddcgroup.com | 06-42773583
  Lees meer
 • Zoek & Win!

  12 mei 2021
  Vol trots presenteren we... onze nieuwe website, vol nieuwe inzichten! Om dit te vieren, willen we je uitnodigen om eens een uitgebreid kijkje te nemen. We hebben hier namelijk 3 gouden tickets verstopt. Vind jij ze allemaal, dan win je een heerlijke prijs! Hoe werkt het? Stuur ons alle drie de ticketlocaties naar anne.raijmakers@ddcgroup.com. Dit kan door middel van een omschrijving of screenshots. De afbeelding op deze nieuwspagina telt niet mee. Reageren kan tot en met 20 juni. Volg je ons al op LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ddcgroup? Bij meer dan 10 winnaars gaan we loten. De winnaars krijgen via LinkedIn of e-mail te horen dat zij gewonnen hebben. Veel plezier met de ontdekkingstocht!
  Lees meer