Rapid Application Development met Mendix

DDC Deep Blue is partner van Mendix. Sinds 2012 kennen wij de kracht van Rapid Application Development platforms: systemen waarmee snel en flexibel informatie systemen in te richten zijn, vaak zonder een regel code (vandaar ook de term Low-Code of No-Code platforms).

Mendix is een enterprise-grade oplossing waarmee we in een grafische omgeving (drag&drop) een datamodel kunnen inrichten en op basis daarvan eenvoudig schermen en logica kunnen toevoegen. Juist in situaties waarbij vooraf nog niet precies kan worden bepaald hoe een systeem moet werken, of waarbij om een andere reden flexibiliteit wordt gevraagd kan een dergelijke oplossing grote voordelen bieden. Bovendien is een systeem gebouwd in Mendix veel sneller beschikbaar dan wanneer voor programmeren in een programmeertaal wordt gekozen en kan direct gebruik worden gemaakt van allerlei standaard functies (denk aan user management, rollen/rechten beheer, import en export van data, zoek&filter etc). Aan het gebruik van Mendix zijn wel licentiekosten verbonden.

Mendix Logo

DDC Deep Blue biedt naast Mendix ook maatwerk (.Net/Java) oplossingen, en oplossingen op basis van Betty Blocks (een ander no-code platform).

Bent u benieuwd welke oplossing voor uw organisatie het beste past? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie.

Contact.

 
Crown Business Center
Ericssonstraat 2
5121 ML  Rijen