Jedox

Reporting en analyse vormen maar een deel van een (Corporate) Performance Management-oplossing. Het andere essentiële onderdeel is kunnen plannen (geïntegreerd planning, forecasting, budgettering, etc.). Het innovatieve Jedox-platform ondersteunt planningsprocessen snel, gemakkelijk en kosteneffectief. Tevens bevat het de mogelijkheid om te analyseren en te rapporteren.

Jedox Logo

In de meeste organisaties is Excel de tool om plannen te maken. Jedox omarmt Excel (onder andere middels een Excel plug-in), maar is een veel completere oplossing met onder andere de volgende additionele elementen:

  • Database
  • Integratie
  • Workflow en collaboratie
  • Security
  • Web
  • Mobile

Door Jedox te gebruiken heb je de voordelen van een geïntegreerde oplossing en kun je gebruik maken van de mogelijkheden voor onder andere driver-based planning, predictive analytics en AIsisted Planning™ (Artificial Intelligence ondersteunde planning; onder andere te gebruiken voor het identificeren van planning drivers – correlaties) en/of voor de forecast zelf – verwachte waarden op basis van historische gegevens incl. boven- en onderwaarden).

Daarnaast kan Jedox naadloos geïntegreerd worden in Qlik®. Maak gebruik van de associatieve engine, de visualisatiemogelijkheden en de snelheid van Qlik® en de complete planningsfunctionaliteiten van Jedox. Overtuig gebruikers door de relevante planningsprocessen te ondersteunen met meer inzicht en structuur door de gestroomlijnde integratie van deze twee vooruitstrevende oplossingen.

Contact.

 
Crown Business Center
Ericssonstraat 2
5121 ML  Rijen