DDCgroup Logo

Jedox.Stroomlijn je planningsprocessen

Als je Excel gebruikt, zal je Jedox waarderen. Jedox is een geïntegreerd en gebruiksvriendelijk Enterprise Performance Management-platform dat Excel omarmt.

Voor de hele organisatie

Voor de hele organisatie.

Met het innovatieve en geïntegreerde Jedox Corporate Performance Management-platform kun je oplossingen voor planning, analyse en rapportage snel en kosteneffectief implementeren. Jedox biedt dé oplossing om (geïntegreerde) bedrijfsplanning over alle afdelingen van bedrijven heen te optimaliseren.

Of het nu gaat om financiën, verkoop, personeelszaken, logistiek, marketing of inkoop, alle afdelingen hebben behoefte aan planning. Met Jedox kunnen individuele afdelingen plannen, maar kunnen de plannen ook geïntegreerd worden zodat er één plan komt voor de gehele organisatie: één geïntegreerd plan op basis waarvan de organisatie bijgestuurd kan worden.

Demo

Regelmatig organiseert DDC een online demo van Jedox. Binnen een uur ervaar je hoe je planning, budgettering en forecasting snel en efficiënt organiseert met Jedox.

Wil je deelnemen aan een online demo?
Schrijf je dan nu in!

Jedox is Excel+.

In de basis lijkt / voelt Jedox als het door iedereen gekende Excel. Maar er zijn een groot aantal specifieke functionaliteiten toegevoegd om het plannen te ondersteunen:

  • User interfaces in Excel of web of mobile
  • Een in-memory database
  • Een complete integratie-tool (ten behoeve van bronsystemen en andere BI-tools)
  • Security en workflow
  • AIssisted™ Planning

Voordelen Jedox.

Excel is nog steeds de meest gebruikte tool voor planning, analyse en rapportage. Dit is geen verrassing, aangezien spreadsheets grote flexibiliteit bieden. Maar wel vaak tegen hoge kosten vanwege de beperkte automatisering, beveiliging, fouten en controle. Jedox verwijdert de risico's van op Excel gebaseerde bedrijfsprocessen terwijl je kunt voortbouwen op bestaande Excel-knowhow.

Door de extra functies in Jedox kan een planningsproces sterk versimpeld worden zodat elke nieuwe planningsronde slechts een minimale inspanning vergt en veel gecontroleerder verloopt.

Zonder Jedox.

Zonder Jedox

Extra functionaliteiten.

Daarnaast ondersteunt Jedox nog een aantal specifieke eigenschappen / toepassingen:

  • AIssisted™ Planning (Jedox AI-engine die de gebruiker kan ondersteunen met bijvoorbeeld AIssisted™ predictive forecasting en AIssisted™ data preparation)
  • Financiële consolidatie (standaard Jedox oplossing die consolidatie van financiële administraties ondersteunt)
  • Planning voor Salesforce (volledige integratie met SalesForce: plannen in SalesForce is nu mogelijk)
  • Plannen voor Qlik Sense (volledige integratie met Qlik Sense: plannen in Qlik Sense is nu mogelijk)
  • Zowel verkrijgbaar in de Cloud als op eigen server

Open product.

Jedox is een open product dat gemakkelijk te verbinden is met ERP- en financiële systemen om daar de data uit te kunnen ophalen. En hoewel Jedox een uitgebreide eigen rapportage-omgeving heeft, integreert het ook naadloos met Qlik Sense en Power BI.

Samenwerking

Samenwerking.

DDC is partner van Jedox sinds 2017. Wij zijn gespecialiseerd in het samen met onze klanten ontwikkelen van BI- en Performance Management-oplossingen om precies die informatie te bieden die je nodig hebt voor jouw organisatie.

En goed om te weten: al onze Jedox experts hebben een financiële achtergrond.

Meer weten?

Neem dan nu contact op met Harry

Of laat je emailadres achter, dan nemen wij contact met jou op.

Contact
Harry Hol
Harry Hol
Consultant
+31 (0)6 42773583
Hans Giesbers
Hans Giesbers
Relatiemanager
+31 (0)6 20 488531