DDCgroup Logo

INDIGO.

INDIGO is jouw wikipedia waar informatie, processen, applicaties en eigenaarschap samenkomen.

Wat maakt INDIGO uniek?

INDIGO staat voor INtegraal Data - en Informatie GOvernance en is een cloudapplicatie die volledige governance van jouw informatielandschap mogelijk maakt op basis van een 3-lagen model: de business, info en data laag.

Er zijn soortgelijke applicaties, maar die zijn primair vanuit een IT-perspectief ontwikkeld. Ze richten zich voornamelijk op data en missen de samenhang met de proces- en informatiecomponenten. Ook zijn deze applicaties vaak te complex, daarom hebben wij een applicatie ontwikkeld die iedereen binnen je bedrijf op een eenvoudige manier toegang biedt tot alle aspecten van het informatielandschap. Je hebt geen bijzondere IT-kennis nodig om er je weg in te kunnen vinden. INDIGO is daarin uniek.

Voordelen:

  • Brengt de business en IT samen
  • Gebruiksvriendelijk (ook voor niet IT’ers)
  • Een complete Data & Informatie Governance tool van A tot Z
  • Alles is mogelijk en dit kan je uitproberen (je kan klein beginnen en INDIGO langzaam uitbreiden)

AVG/SOX.

Internationaal opererende organisaties hebben de verplichting om SOX compliant te zijn. Maar sinds enkele jaren geldt dat ook voor iedere organisatie voor AVG met mogelijk grote gevolgen. AVG compliance is veel lastiger in te richten.

Wij hebben compliance meegenomen als cruciaal onderdeel tijdens de ontwikkeling van INDIGO. En we gaan daarin verder dan SOX en AVG. We garanderen dat iedere compliance in INDIGO kan worden gerapporteerd, bijvoorbeeld bij een audit kan je met één druk op de knop de compliance inzichtelijk maken.

Meer weten?

Neem dan nu contact op met Hans

Of laat je emailadres achter, dan nemen wij contact met jou op.

Contact
Hans Giesbers
Hans Giesbers
Relatiemanager
+31 (0)6 20 488531
Jan Huijgers
Jan Huijgers
Consultant
+31 (0)6 55156801