DDCgroup Logo

Consulting.

Stuurinformatie.

Binnen organisaties zijn grote hoeveelheden data aanwezig, die gebruikt kunnen worden om inzicht te krijgen in de actuele performance. Met dit inzicht kan gestuurd worden op meetbare en concrete verbeteringen. Eerste stap is om de aanwezige data te ontsluiten, op te schonen en te combineren, zodat deze data als stuurinformatie kan worden gebruikt. Dit kan met tools en apps. Met dit Next Level Insight kan dan gericht worden gestuurd op verbeteringen.

Soms blijkt dat belangrijke stuurinformatie nog ontbreekt of dat de daartoe nodige data worden gemist. Ook kan dit soms aanpassing van de informatiesystemen en/of toepassing van nieuwe technieken vereisen. De voordelen (business benefits) van deze IT-investeringen liggen vooral in het verbeteren van de performance van de organisatie en het hierbij stroomlijnen (alignment) van bedrijfsprocessen, organisatie, informatievoorziening en techniek. Ofwel de investering dient bij te dragen aan de realisatie van de bedrijfsdoelstellingen.

DDC consultants.

Onze klanten realiseren verbeteringen samen met onze ervaren consultants. Deze consultants hebben gedegen kennis en vooral veel praktijkervaring met organisaties: hoe zij (intern en extern met hun partners) samenwerken, wat hun bedrijfsprocessen zijn en hoe deze met data, IT en techniek worden ondersteund. Naast korte termijn verbeteringen gaat het ook om strategische verbeteringen op het gebied van Programma- en projectmanagement, Asset Management, IT-management, Sourcing, Kwaliteitsmanagement en Standaardisatie.

Onze consultants zorgen voor Next Level Insights.

Meer weten?

Neem dan nu contact op met Hans

Of laat je emailadres achter, dan nemen wij contact met jou op.

Contact
Hans Giesbers
Hans Giesbers
Relatiemanager
+31 (0)6 20 488531