DDCgroup Logo

Business Intelligence.

De hoeveelheid data binnen organisaties groeit met de dag.
Hoe beheers je dit en zet je dit om in relevante (stuur)informatie?

Behoeftes.

  • Rapportages zoals onder meer verlies- & winst rekening, balans, dashboards, sales en productie.
  • Analysemogelijkheden op de beschikbare data om zo kennis te verrijken en inzichten te vergroten en verbeteren. Daarmee helpen de analysemogelijkheden van moderne BI-tools – ook wel Data Discovery tools genoemd – je om competitief voordeel te behalen. Beter presteren met beschikbare data: Next Level Insights noemen wij dat.

BI-tools.

DDC heeft zorgvuldig BI-tools onderzocht en geselecteerd die dit ondersteunen, omdat alle BI-tools hun eigen specifieke kenmerken, toepassingsmogelijkheden en daarmee voordelen hebben. Als partner van onder andere Qlik, Microsoft en TimeXtender helpen wij je die keuzes te maken. Daarmee helpen wij jouw organisatie om inzicht te creëren in de huidige knelpunten en je op BI-gebied te wapenen; vandaag en in de toekomst.

Onze tools kunnen individueel of in combinatie data uit alle beschikbare databronnen ontsluiten en gestructureerd aanbieden aan de gebruiker voor standaard rapportages, analyses en selfservice-BI. Met op maat gemaakte dashboards en rapportages krijg je één waarheid die naast betrouwbaar ook altijd en overal beschikbaar is, maar vooral volledig afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. Daarnaast kun je gebruik maken van moderne technologieën zoals Predictive analytics, Augmented Intelligence en Machine learning.

Consultants.

Maar een goed dashboard is niet simpelweg het implementeren van een tool; DDC helpt ook in het voortraject met het bepalen van de inhoud van de dashboards en de rapportages. De ervaren consultants van DDC hebben naast toolkennis ook lijnervaring en proceskennis en kunnen jouw organisatie helpen de relevante informatie en KPI’s te identificeren.

We ondersteunen je bij de ontwikkeling en de lay-out van de dashboards, rapportages en analysemogelijkheden. Onze consultants en het gebruik van best practices zorgen voor succesvolle trajecten.

Meer weten?

Neem dan nu contact op met Harry

Of laat je emailadres achter, dan nemen wij contact met jou op.

Contact
Harry Hol
Harry Hol
Consultant
+31 (0)6 42773583
Hans Giesbers
Hans Giesbers
Relatiemanager
+31 (0)6 20 488531