Rapid Application Development met Betty Blocks

DDC Deep Blue is partner van Betty Blocks. Sinds 2012 kennen wij de kracht van Rapid Application Development platforms: systemen waarmee snel en flexibel informatie systemen in te richten zijn, vaak zonder een regel code (vandaar ook de term Low-Code of No-Code platforms).

Betty Blocks logo

Betty Blocks is een vrij nieuwe speler op het gebied van low-code/no-code platforms. Een Nederlands bedrijf dat snel groeit en dat op basis van de laatste stand der techniek een platform heeft ontwikkeld waarmee in een grafische omgeving (drag&drop) een datamodel kan worden ingericht waarna op basis daarvan eenvoudig schermen en logica kunnen worden toegevoegd. Juist in situaties waarbij vooraf nog niet precies kan worden bepaald hoe een systeem moet werken, of waarbij om een andere reden flexibiliteit wordt gevraagd kan een dergelijke oplossing grote voordelen bieden. Bovendien is een systeem gebouwd in Betty Blocks veel sneller beschikbaar dan wanneer voor programmeren in een programmeertaal wordt gekozen en kan direct gebruik worden gemaakt van allerlei standaard functies (denk aan user management, rollen/rechten beheer, import en export van data, zoek&filter etc). Aan het gebruik van Betty Blocks zijn wel licentiekosten verbonden.

DDC Deep Blue biedt naast Betty Blocks ook maatwerk (.Net/Java) oplossingen, en oplossingen op basis van Mendix (een ander no-code platform).

Bent u benieuwd welke oplossing voor uw organisatie het beste past? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie.

Contact.

 
Crown Business Center
Ericssonstraat 2
5121 ML  Rijen