Software op maat met Java of .Net

Maatwerk software ontwikkeling is de kernactiviteit van DDC Deep Blue sinds 2008. De nadruk ligt daarbij op het ontwerp en de ontwikkeling van informatie systemen.

We kiezen per project de best passende technische oplossing. Onze voorkeur heeft gebruik van robuuste en moderne programmeertalen als Java of .Net, in combinatie met een passende database (vaak een SQL variant) en frameworks zoals Angular, React en Bootstrap.

Het ontwerpen van de applicatie gebeurt uiteraard in nauwe samenwerking met onze klanten, door onze Nederlandse consultants en UX designers. Maar voor ontwikkeling en testen schakelen we bij voorkeur onze vaste ontwikkelaars in Oost-Europa in. Op die manier kunnen we flexibel omgaan met de behoefte aan hoog opgeleide ontwikkelaars, tegen zeer scherpe tarieven.

DDC Deep Blue biedt naast software ontwikkeling met .Net en Java ook maatwerk oplossingen op basis van Rapid Application Development frameworks zoals Betty Blocks en Mendix.

Bent u benieuwd welke oplossing voor uw organisatie het beste past? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie.