Online Urenregistratie Software

Uren registratie software: waarschijnlijk één van de meest gehate software tools. Je bent klaar voor het weekend, maar moet nog even snel je uren boeken. En dat duurt dan altijd langer dan je wilt. De meeste tools zijn zo universeel toepasbaar, dat er allerlei onnodige features in zitten die het voor de gebruiker niet makkelijker maken. Bovendien is veel software duidelijk niet ontworpen met gebruikersvriendelijkheid als uitgangspunt.

Ook binnen DDCgroup hebben wij deze frustratie ervaren. We hebben de afgelopen jaren diverse standaard tools gebruikt, maar er was er niet eentje waar we echt enthousiast over waren. En wat doe je dan, als je beschikt over top-of-the-bill ontwerpers en ontwikkelaars? Juist, zelf de perfecte tool bouwen.

Inmiddels wordt deze software volop gebruikt, en iedereen is enthousiast. De front-end (waarin de medewerkers uren boeken) is strak vormgegeven en we hebben er op gelet dat je geen muisklik of toetsaanslag teveel nodig hebt om de uren te boeken. Enkel het invullen van een aantal in de juiste cel is voldoende: opslaan gebeurt direct, zonder nog op een knop te klikken. En mocht je op veel projecten tegelijk werken: gewoon een deel van de klant- of projectnaam intypen en de projectenlijst wordt gefilterd.

Aan de achterkant hebben we gezorgd voor een flexibele rapportage tool. En indien gewenst zijn de rapportage mogelijkheden nog uitbreidbaar met interactieve Qlik sense dashboards.

Na rapportage en goedkeuring, kunnen in het systeem direct de facturen worden gegenereerd.


Uren boeken

De door ons ontwikkelde tool is ook voor uw bedrijf beschikbaar. Klagen uw medewerkers over omslachtig invoeren van de gewerkte uren, of mist u inzicht in het resultaat? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een demonstratie van de mogelijkheden.