DDCgroup Logo

Een kijkje in het leven van onze marketing manager: Anne Raijmakers

10 januari 2022

Dinsdag 11 januari is onze eerste nieuwsbrief de digitale deur uitgegaan. Hiervoor heeft onze marketing manager Anne het onderstaande bericht geschreven. Wil je ook onze nieuwsbrieven ontvangen? Meld je dan hier aan! Maak kennis met ins en outs op datagebied en leer DDC beter kennen.


“Wellicht heb je mij al eens voorbij zien komen, via e-mailcontact, LinkedInberichten of misschien via onze kerstboodschap van afgelopen jaar. Sinds april 2021 werk ik bij DDC als marketing manager. Iedere dag staat voor mij het vergroten van de zichtbaarheid van DDC centraal. Zo bedenk, creëer en organiseer ik interessante content, acties en activiteiten. Hiervoor gebruik ik verschillende kanalen, zoals onze LinkedInpagina, website en nieuwsbrief.


Als DDC willen we graag onze huidige en potentiële klanten laten zien waar DDC voor staat en wie we zijn: een ervaren groep enthousiaste consultants die persoonlijk contact en klantbelang boven aan hun lijstje heeft staan en door hun kennis en ervaring samen met onze klanten tot mooie oplossingen komen. Om dit te realiseren, heb ik op basis van gesprekken met collega’s van de verschillende afdelingen en verder onderzoek een marketingplan en een activiteitenplanning gemaakt. Deze voeren we nu uit. Door samen in gesprek te gaan en ideeën te bedenken en uit te voeren, halen we onze doelen en groeien we als organisatie.


Daarnaast ben ik graag creatief bezig met beeld en tekst. Het bedenken en maken van interessante content vind ik één van mijn leukste werkzaamheden. Doordat marketing en communicatie zo breed is, is iedere dag anders. Op het ene moment werk ik samen met de fotograaf om extra beeldmateriaal te schieten voor onze website en op het andere moment schrijf ik een artikel over data en informatie trends voor komend jaar, dat we publiceren op LinkedIn en onze website.


Ik schrijf, ontwerp, organiseer en plan met veel plezier en ik laat je ook in 2022 weer graag zien hoe je alles uit je data kan halen.


Mocht je vragen hebben of een keer ideeën willen bespreken, ik kom graag in contact!

Mailen kan naar: anne.raijmakers@ddcgroup.com"


Leuke tip: bezoek eens onze ‘Over ons’pagina op de website. Hier staan alle DDC’ers voor je op een rij. Beweeg met je muis over de foto’s heen en kijk wat er gebeurt.

Terug

Gerelateerd nieuws

 • Even voorstellen: nieuwe DDC-er Anne

  3 mei 2021
  We stellen je voor aan onze nieuwe marketing manager: Anne Raijmakers!  “Ik ga de uitdaging met heel veel plezier aan en heb ontzettend veel zin om DDC te laten zien.” Anne gaat aan de slag met het organiseren van events, het opzetten van campagnes, het creëren van content en nog veel meer. Welkom bij DDC!
  Lees meer
 • ​Qlik award 'Best Business Solution' voor de Internal Control Monitor

  5 mei 2021
  Trots zijn wij op de erkenning vanuit Qlik voor onze Internal Control Monitor (ICM) oplossing. Interne controle is voor bedrijven van cruciaal belang om juist, volledig en tijdig de financiële cijfers te rapporteren, de activa te beschermen, mogelijke fraude op te sporen en de organisatiedoelstellingen te bereiken. DDC heeft vele jaren ervaring met interne controles gebundeld in een Qlik Sense oplossing: de Internal Control Monitor. De ICM ondersteunt de werkzaamheden van de F&A afdeling met activiteiten die tijdens de maand- en/of kwartaal- en/of jaarafsluiting uitgevoerd moeten worden. Controles die normaliter veel tijd en handwerk kosten. Door gebruik van de ICM wordt een groot deel van het handwerk weggenomen en worden de controles efficiënter uitgevoerd. Meer weten? Kijk dan hier: https://ddcgroup.com/internal-control-monitor Of neem contact op met: Christian Pilon via christian.pilon@ddcgroup.com | 06-12427161 Harry Hol via harry.hol@ddcgroup.com | 06-42773583
  Lees meer
 • Zoek & Win!

  12 mei 2021
  Vol trots presenteren we... onze nieuwe website, vol nieuwe inzichten! Om dit te vieren, willen we je uitnodigen om eens een uitgebreid kijkje te nemen. We hebben hier namelijk 3 gouden tickets verstopt. Vind jij ze allemaal, dan win je een heerlijke prijs! Hoe werkt het? Stuur ons alle drie de ticketlocaties naar anne.raijmakers@ddcgroup.com. Dit kan door middel van een omschrijving of screenshots. De afbeelding op deze nieuwspagina telt niet mee. Reageren kan tot en met 20 juni. Volg je ons al op LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ddcgroup? Bij meer dan 10 winnaars gaan we loten. De winnaars krijgen via LinkedIn of e-mail te horen dat zij gewonnen hebben. Veel plezier met de ontdekkingstocht!
  Lees meer