BI en Performance Management

Rapporteren en analyseren van historische data uit allerlei verschillende bronnen zijn een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering. Met Qlik Sense en QlikView kan data uit een ongekend aantal bronnen gecombineerd worden om verrassende nieuwe inzichten te krijgen.

Door ‘realisatie’ te combineren met planning (bijvoorbeeld budget en/of forecast) wordt het mogelijk de performance van de organisatie te meten en acties nemen om toekomstige resultaten te verbeteren. De meeste organisaties gebruiken hier Excel voor. Ongekende mogelijkheden maar ook ongekende valkuilen, kansen op fouten en lange doorlooptijden.
Er zijn tegenwoordig andere mogelijkheden die de business gemakkelijker en efficiënter ondersteunen. Door state-of-art producten als Qlik Sense (rapportage en analyse) en Jedox (planning) te combineren met de kennis uit uw organisatie en de kennis van onze consultants wordt data een middel om gemakkelijker en gefundeerder te sturen en te verbeteren.

De open source ‘International Business Communication Standards’ (IBCS.COM) helpt organisaties om op simpele, logische en doordachte wijze consistente en eenduidige rapportages te maken, die veel sneller zijn te interpreteren door de gebruikers.

DDC ondersteunt deze standaard en maakt daarbij gebruik van trueChart, een schaalbare oplossing om uw bestaande BI-oplossing te ondersteunen (Qlik, PowerBI, Excel, Jedox). trueChart verkort de ontwikkeltijd van nieuwe rapportages en de tijd van de gebruiker voor het begrijpen van het rapport.

Contact.

 
Crown Business Center
Ericssonstraat 2
5121 ML  Rijen